24.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 15:24
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτην Περιφέρεια Θεσσαλίας οι πυροσβέστες της Μαγνησίας

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας οι πυροσβέστες της Μαγνησίας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων κ Άννα Μαρία Παπαδημητρίου πραγματοποίησε αντιπροσωπία της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Μαγνησίας αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο κ. Απ. Κουφογεώργο, τον Αντιπρόεδρο κ. Π. Κεφαλλωνίτη και τον Γ. Γραμματέα κ. Κ. Φιλίππου την Πέμπτη 15/02/2023 στον Βόλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διεξοδικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και μας προβληματίζουν με την Αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει πως θα είναι στο πλάι μας.

Στην συζήτηση κυριάρχησε το θέμα της κατασκευής του Πυροσβεστικού μεγάρου Βόλου με την κ. Παπαδημητρίου να μας ενημερώνει για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για το θέμα αυτό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτας μετά από αίτημά της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττας Μ. Μακρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Μας ενημέρωσε ότι έχει δεσμευθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κονδύλιο ύψους 4,5 εκ. ευρώ για την ανέγερση του νέου Πυροσβεστικού μεγάρου και έχουν κινητοποιηθεί οι τεχνικές της υπηρεσίες, ώστε να προκηρυχθεί το έργο. Την παρούσα χρονική στιγμή, οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας θα αναθέσουν την σύνταξη προμελέτης εκτιμώμενου κόστους 37.000€. Αν όλα πάνε καλά μας δήλωσε ότι εκτιμάται εντός του καλοκαιριού να ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία και να υπογραφεί η σύμβαση.

Αφού ευχαριστήσαμε την κ. Παπαδημητρίου και τις ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο έργο της επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για σταθερή συνεργασία μεταξύ της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Μαγνησίας και της Περιφερείας Θεσσαλίας».

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο