24.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 14:32
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Ο Όμιλος Βαρούτσικου έκοψε την πίτα του – Δείτε εικόνες

Βόλος: Ο Όμιλος Βαρούτσικου έκοψε την πίτα του – Δείτε εικόνες

O Όμιλος Βαρούτσικου έκοψε στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Egalité club την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του, παρουσία εργαζομένων των εταιρειών και συνεργατών.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Το εκτελωνιστικό γραφείο “Βαρούτσικος” ιδρύθηκε το 1925 από τον Γεώργιο Π. Βαρούτσικο, με κύριο επαγγελματικό προσανατολισμό την ενασχόλησή του με εκτελωνιστικές εργασίες. Η άνθηση του εμπορίου εκείνης της περιόδου και η σταδιακή ανάπτυξη του λιμανιού του Βόλου, ως εναλλακτικού διαμετακομιστικού εμπορικού πόρου, δημιούργησαν θετικές προοπτικές για την σταδιοδρομία του εκτελωνιστικού επαγγέλματος. Τον ιδρυτή της επιχείρησης διαδέχτηκε ο Παναγιώτης Γ. Βαρούτσικος, το 1956, διατηρώντας τον προσανατολισμό της επιχείρησης, σταθερά στην παροχή εκτελωνιστικών υπηρεσιών. Η περίοδος αυτή δίνει πρόσθετη ώθηση στο επάγγελμα και αυτονόητα στην επιχείρηση, δεδομένου ότι συμπίπτει με την βιομηχανική άνθηση της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Το 1986 εισέρχεται στην επιχείρηση η νέα γενιά, η τρίτη κατά σειρά, με την είσοδο του Γεωργίου Π. Βαρούτσικου, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι ο διαχειριστής της εταιρίας. Με την έλευση του η ατομική επιχείρηση“Βαρούτσικος” εξελίχθηκε σε “ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α.Ε.” και στη συνέχεια ίδρυσε επιπλέον τις εταιρείες “VTRANS Α.Ε.”, “ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Π.&Γ. Ο.Ε.” και “UNIFREC Α.Ε.” διαμορφώνοντας έτσι τον όμιλο “ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ”. Ο όμιλος πλέον έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών καλύπτοντας πλέον όλο το πλέγμα αναγκών της σύγχρονης μεταφοράς σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Κύριος στόχος του ομίλου “ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ” αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών του με ασφάλεια, ταχύτητα, ακρίβεια και υπευθυνότητα!

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο