20.6 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 11:28
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΟμιλίες σε γονείς από το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής»

Ομιλίες σε γονείς από το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, με Πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονέων, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους γονείς των παιδιών του 9ου Ν/Γ Βόλου μετά από πρόσκληση της Προϊσταμένης κυρίας Χασιώτη Μαρίας και του 15ου Ν/Γ Βόλου μετά από πρόσκληση της Προϊσταμένης κυρίας Μούχου Μαρίας.

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου κ.κ. Γώγου Ζωή, Ψυχολόγος-Επιστημονικά Υπεύθυνη της «Πρότασης Ζωής» και Σωτηροπούλου Δήμητρα, Κοινωνική Λειτουργός-Στέλεχος Πρόληψης. πραγματοποίησαν στις 22 Ιανουαρίου 2024, ομιλία στους γονείς του 9ου Ν/Γ Βόλου με θέμα: «Η ομαλή μετάβαση του παιδιού από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό-Ο ρόλος του γονέα». Επίσης, στις 29 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποίησαν ανοιχτή συζήτηση με τους γονείς του 15ου Ν/Γ Βόλου, με θέμα: «Η Σχέση γονέα-παιδιού».
“Ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία” σημειώνει η “Πρόταση Ζωής”

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο