15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 07:20
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΤρίκαλα: Ενημερωτική εκδήλωση για την Υγεία και τη Διατροφή

Τρίκαλα: Ενημερωτική εκδήλωση για την Υγεία και τη Διατροφή

Μια σημαντική επιστημονική – ενημερωτική εκδήλωση με την συμμετοχή πέντε κορυφαίων πανεπιστημιακών καθηγητών συνδιοργανώνουν ο σύλλογος «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων» και ο Δήμος Τρικκαίων. Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Διατροφή και Υγεία» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις 20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης».
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κώστας Γουργουλιάνης, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ. Ντόρα Ψαλτοπούλου καθηγήτρια Θεραπευτικής, Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ηλίας Τζαβέλας, η αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Χαρά Δελή και η κ. Όλγα Γκορτζή καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Πρόεδρος του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Τα θέματα των ομιλιών των καθηγητών έχουν ως εξής:
Λοιμώξεις του αναπνευστικού και Διατροφή: Δρ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, Καθηγητής ΠΘ
Διατροφή και Καρκίνος: Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ
Αλκοόλ ως μέρος της διατροφής: Δρ. Ηλίας Τζαβέλλας , Aν. Καθηγητής ΕΚΠΑ
Οξειδωτικό Στρες, Άσκηση και Συμπληρώματα Διατροφής: Δρ. Χαρά Δελή , Καθηγήτρια, Αν. Καθηγήτρια ΠΘ
Έρευνα και Ανάπτυξη Λειτουργικών Τροφίμων και Διατροφικές Παρεμβάσεις (Μελέτη περίπτωσης σε ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ): Δρ. Όλγα Γκορτζή, Καθηγήτρια ΠΘ
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο