27.7 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 15:19
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΤρίκαλα: Στα χέρια της Αστυνομίας μέλη σπείρας που κατηγορούνται για κλοπές σε...

Τρίκαλα: Στα χέρια της Αστυνομίας μέλη σπείρας που κατηγορούνται για κλοπές σε διαμερίσματα

Στα χέρια της αστυνομίας στα Τρίκαλα βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης, 2 μέλη σπείρας – και αναζητείται ακόμα ένα  –  που εμπλέκονται σε περιιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στην πόλη των Τρικάλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει σπείρα για τη διάπραξη κλοπών και από τις 24 Φεβρουαρίου έως και τις 7 Μαρτίου, φέρεται να έχουν διαπράξει 4 κλοπές, ενώ είχαν αποπειραθεί ακόμα μία, με την συνολική λεία να ξεπερνά τις 15.000 ευρώ σε μετρητά ενώ στις 40.000 ευρώ εκτιμάται η αξία των κοσμημάτων που είχαν κλέψει.

Επεισοδιακή ήταν και η συλληψή τους, αφού όταν  μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο στους δύο εξ αυτών που κινούνταν πεζή, άρχισαν να απομακρύνονται και στη συνέχεια, να τρέχουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο ένας ακινητοποιήθηκε, αντιστεκόμενος, ενώ ο δεύτερος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε κοντινή απόσταση, τους ανέμενε μέσα σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αναμμένη μηχανή, ο τρτίος  συνεργός τους, ο οποίος ακινητοποιήθηκε, αρνούμενος, όμως, αρχικά να εξέλθει του οχήματος.

Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν οχήματα, τα οποία μίσθωναν από εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων, εναλλάσσοντάς τα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο