26 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 11:28
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Τάσου Στρατηγόπουλου

Βόλος: Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Τάσου Στρατηγόπουλου

Το τελευταίο αντίο θα πούνε συγγενείς και φίλοι στον πρώην αντιδήμαρχο Βόλου Τάσο Στρατηγόπουλο, την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό Αναλήψεως του Χριστού.

Ο εκλιπών πλησιάζοντας στα 100 του χρόνια έφυγε από τη ζωή χθες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος Βόλου σε θέματα Πολεοδομίας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αποτέλεσε ένα κόσμημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήταν πολιτικός μηχανικός και κατασκευαστής ιδιωτικών και δημοσίων έργων, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Μαγνησίας, Πρόεδρος του Τμήματος Μαγνησίας της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Υπομηχανικών
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών – Υπομηχανικών Ν. Μαγνησίας
Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και επίτιμος Σύνεδρος αυτής

Υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και υπηρέτησε το κόμμα του από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας. Ήταν πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου, μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Βόλου και Γ.Γ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Το 1982 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, ενώ υπηρέτησε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου από το 1959 έως το 1963 και από το 1974 έως το 2010.

Ήταν παντρεμένος με τη Χρυσούλα Ζησάκου, απέκτησαν τρία παιδιά, το Νίκο, το Χρήστο, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και τον Παναγιώτη.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο