31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 13:20
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓκράντ Χιλ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Ελλάδα»

Γκράντ Χιλ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Ελλάδα»

 

Η “γαλανόλευκη” θα παίξει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην USA Team και ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανικής ομάδας εξέφρασε την ανυπομονησία του για αυτή την αναμέτρηση.

Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Team USA σε φιλικό παιχνίδι στις αρχές Αυγούστου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανικής ομάδας, Γκραντ Χιλ, μίλησε για την ανυπομονησία που διακατέχει τους Αμερικανούς για το εν λόγω φιλικό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε στο Άμπου Ντάμπι, σε μία νέα αγορά που έχει ενθουσιασμό για το μπάσκετ και ειδικά για την Team USA και για το NBA. Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάθαμε ότι θα παίξουμε και στην Ισπανία, με την Ισπανία και με τη Σλοβενία. Στο Άμπου Ντάμπι θα είναι ευκαιρία για να συναντήσουμε ανταγωνισμό σαν αυτόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανυπομονούμε να παίξουμε με Γερμανία και Ελλάδα. Είναι σημαντικά ματς για εμάς, ανυπομονούμε γιατί δεν θα είμαστε εκεί απλά τα μέλη της USA Basketball, αλλά και η Γερμανία και η Ελλάδα, όλοι μέλη ενός παγκόσμιου αθλήματος».//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο