22.3 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 21:18
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑταμάν: «Αν πάμε στο Final 4 θα το πάρουμε»

Αταμάν: «Αν πάμε στο Final 4 θα το πάρουμε»

 

Ο Tούρκος τεχνικός της “back to back” πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ανατολού Εφές, εμφανίζεται αισίοδοξος και για τρίτη σερί κατάκτηση της Euroleague, εάν η ομάδα του πάρει την πρόκριση για το Final 4 της διοργάνωσης.

Ο Εργκίν Αταμάν από την φύση του είναι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και ήδη από πέρυσι στο Βελιγράδι είχε δηλώσει πως η ομάδα του θα κατακτήσει και τρίτο διαδοχικό τρόπαιο Euroleague στο Final 4του 2023.

Όμως, η παρουσία της Εφές στην κανονική περίοδο την τρέχουσα σεζόν είναι απογοητευτική και έξι αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος βρίσκεται στη 10η θέση, να παλεύει δηλαδή για την παρουσία της στην οκτάδα και μετέπειτα για τα πλέι οφ. O Τούρκος τεχνικός με νέα δήλωσή του φαίνεται να είναι πιο… προσγειωμένος, αλλά παραμένει σταθερά αισιόδοξος.

«Διαθέτουμε μεγάλους παίκτες που δεν εστιάζουν στο three-peat. Θέλουμε να νικάμε κάθε μέρα, να βελτιωνόμαστε και μετά θα βάλουμε την προσοχή μας στον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου της Euroleague για μία ακόμη φορά. Δεν θεωρώ πως οι παίκτες μου χρειάζονται ένα ιδιαίτερο κίνητρο ως προς την επιθυμία τους να προκριθούν στα πλέι οφ. Είναι παίκτες-νικητές και σίγουρα θέλουν να βρίσκονται για μία ακόμη φορά στο φάιναλ φορ. Αν πάμε στο φάιναλ φορ, θα το πάρουμε!».//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο