22 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 23:18
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΑπεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο του Βόλου για την Εργατική Πρωτομαγιά – Δείτε...

Απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο του Βόλου για την Εργατική Πρωτομαγιά – Δείτε εικόνες και βίντεο

Απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, ενώ η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε την Τρίτη του Πάσχα με υπουργική απόφαση.

Συγκεκριμένα, με σύνθημα «παντού οκτάωρο, παντού δικαιώματα, ο αγώνας συνεχίζεται!», η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, στην 24ωρη γενική απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά την Τετάρτη 1η Μαΐου και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων

Από την πλευρά του, το Εργατικό Κέντρο Bόλου απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

Κύριες διεκδικήσεις της είναι οι αυξήσεις κατά 10% στους μισθούς, επαναφορά των Δώρων και στο Δημόσιο, αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ, στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν μεταξύ άλλων: συλλογικές συμβάσεις με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση όλων των κενών οργανικών θέσεων και κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών διατάξεων.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο