20.1 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 01:22
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΣτις Σταγιάτες μιλά την Τετάρτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στις Σταγιάτες μιλά την Τετάρτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εκδήλωση, ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες διοργανώνει αύριο στις 8:30 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Σταγιατών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και Ιδρύτρια της Δικαιοσύνης για Όλους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με αφορμή την πρόσφατη δικαστική διαδικασία στα Δικαστήρια του Βόλου που συνεχίζει να εξελίσσεται και τον συνεχή δικαστικό αγώνα για Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Λογοδοσία, Ισονομία, για προστασία του Περιβάλλοντος, των δημοσίων αγαθών και της δημόσιας υγείας. Με αφορμή τις επιθέσεις της δημοτικής αρχής του Βόλου σε πολίτες και κινήματα και τις επιθέσεις δικαστών και Εισαγγελέων εναντίον της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί και συζητά με τους πολίτες, για τη σημασία της ενεργοποίησης των πολιτών και την απαίτηση της κοινωνίας για Δικαιοσύνη, περισσότερο από ποτέ τις μέρες μας».

Πριν από την ομιλία της κ. Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση του χωριού. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, γιατί η Δικαιοσύνη πρέπει να ξεκινάει από τη συμμετοχή της Κοινωνίας και όχι από τις απαιτήσεις και τις εντολές της Εξουσίας».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο