31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 17:22
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΦίλης από Λάρισα: Αντίβαρο η Αριστερά στην φιλοπόλεμη πολιτική της Ευρώπης

Φίλης από Λάρισα: Αντίβαρο η Αριστερά στην φιλοπόλεμη πολιτική της Ευρώπης

“Οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για την Ελλάδα και την Ευρώπη σε μια περίοδο που ο πόλεμος στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή είναι στην πόρτα μας και η Ευρώπη σύρεται από την Αμερική σε φιλοπόλεμες επιλογές. Δυστυχώς η Ευρώπη σύρεται σε μια οικονομία πολέμου με εξοπλισμούς σε βάρος των κοινωνικών δικαιωμάτων”, δήλωσε σήμερα το απόγευμα από την Λάρισα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της “Νέας Αριστεράς” Νίκος Φίλης.

Ο κ. Φίλης μίλησε μαζί με τους συνυποψηφίους τους ευρωβουλευτές Ζωή Ακριβούλη και Νικήτα Μυλόπουλο μίλησε σε εκδήλωση με θέμα «Ευρώπη: Πόλεμος και Ειρήνη», που διοργάνωσε η “Νέα Αριστερά Λάρισας”.

“Η Αριστερά πρέπει να ενισχυθεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη ως αντίβαρο σ’ αυτή την φιλοπόλεμη πολιτική, που είναι σε βάρος της ειρήνης, της Δημοκρατίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων και τους κλίματος. Γιατί ανάμεσα στις άλλες συνέπειες όλων αυτών, που ζούμε είναι και η κλιματική κρίση. Η Αριστερά λοιπόν δυνατή στην Ελλάδα και την Ευρώπη, μπορεί να αποτελέσει τον αντίπαλο στις πολιτικές που εφαρμόζονται, αλλά και στην απειλή της ακροδεξιάς”.

Το μεσημέρι το κλιμάκιο των υποψήφιων ευρωβουλευτών της “Νέας Αριστεράς”, επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπου συναντήθηκε με τους συλλόγους εργαζομένων του Πανεπιστημίου,ε νώ ακολούθησε επίσκεψη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Τέλος, τη Δευτέρα 20 Μαϊου, θα βρίσκεται στη Λάρισα ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της “Νέας Αριστεράς” και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος, μαζί με άλλους υποψήφιους,  θα παραστεί στην έναρξη λειτουργίας του εκλογικού περιπτέρου, στις 7.30 μ.μ.  στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο