27.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 17:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΠΑΣΟΚ: Σοβαρό επεισόδιο στην παραλία του Βόλου – Απειλήθηκε άγριος καυγάς

ΠΑΣΟΚ: Σοβαρό επεισόδιο στην παραλία του Βόλου – Απειλήθηκε άγριος καυγάς

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια δύο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, σήμερα το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δημήτρη Μάντζου, για τη συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, κατόπιν οδηγιών που δόθηκαν ο κ. Μάντζος κατέβηκε από το ξενοδοχείο “Κυψέλη” όπου διεξαγόταν η σύσκεψη, και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μπροστά σε πανό που κατηγορούσε την ΑΓΕΤ ως ρυπαντή της πόλης.

Oι σύλλογοι και φορείς ΕΜΕΒΟ Κάρλας, Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ), Σ.Ε. Α/Γ Μαυροβουνίου, Σύλλογος «Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ», Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον, Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ, Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας διοργάνωσαν μπροστά από την Τράπεζα Ελλάδος, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος σχετική διαμαρτυρία. Την εκδήλωση στήριζαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Φώτης Λαμπρινίδης, οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου και το Ελληνικό Σώμα Έρευνας και Διάσωσης.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την “κατεύθυνση” που δόθηκε στον κ. Μάντζο, ενώ το τοπικό ΠΑΣΟΚ δεν έχει διατυπώσει σαφή θέση για το αν θεωρεί την ΑΓΕΤ ρυπαντή ή όχι, αν πρέπει να απομακρυνθεί ή όχι από το σημείο που βρίσκεται τις τελευταίες δεκαετίες.

Κορυφαίο στέλεχος που είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση στο εργοστάσιο “Όλυμπος” του “Ηρακλή” σε έντονο ύφος κατηγόρησε μερίδα άλλων στελεχών και κινήθηκε απειλητικά εναντίον ενός. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο έληξε.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο