27.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 17:15
ESPA
ΑρχικήMEDIAO Μάξιμος Μουμούρης καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, αύριο Σάββατο στις 08:50

O Μάξιμος Μουμούρης καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, αύριο Σάββατο στις 08:50

Αυτό το Σάββατο, 8 Ιουνίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη συζητάμε για τις επιρροές που δέχονται τα παιδιά εκτός σπιτιού.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 08:50 στο MEGΑ, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζουμε τις επιρροές που δέχονται τα παιδιά εκτός σπιτιού.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς, καθώς προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τη λιγότερη δυνατή «έκθεσή» τους στην τεχνολογία και την καλύτερη δυνατή επίδραση των φίλων και δραστηριοτήτων στον χαρακτήρα τους. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης, ο οποίος μιλά για τις επιρροές από το εξωτερικό περιβάλλον που καλείται να διαχειριστεί ως πατέρας τριών κοριτσιών.

Επίσης, μαθαίνουμε τη σημασία της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών και τις πέντε δραστηριότητες που κάνουν καλό στις γνωστικές μας λειτουργίες.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 IOYNIOY ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο