22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 19:14
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΕπιστρέφει το Διεθνές φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου – Που και πότε...

Επιστρέφει το Διεθνές φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου – Που και πότε θα πραγματοποιηθεί – Ποιες χώρες συμμετέχουν

Το 7ο Διεθνές φεστιβαλ Παραδοσιακων Χορών Νεας Αγχιαλου είναι πλέον γεγονός για το φετινό καλοκαίρι. Το διήμερο 24 & 25 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Αγχιάλο και στον παραλιακό χώρο γιορτής κρασιού. Στο φεστιβάλ συμμετάσχουν οι χώρες: Κολομβία, Χιλή, Σερβία, Ουκρανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Ελλαδα με την συνδιοργανωση της Ένωσης επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε συνεργασία με την Μαγνήτων Κιβωτός.

Το 7ο Διεθνές φεστιβαλ Παραδοσιακων Χορών Νεας Αγχιαλου τελεί υπο την αιγίδα των IOV  – CIOFF – EFFE – Ελληνικού οργανισμού Τουρισμου, Περιφερεια Θεσσαλίας, Ένωσης ξενοδόχων νομού Μαγνησίας, Volos pelion It’s True, Δήμος Βόλου με μεγα χορηγό τον Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό  Νέας Αγχιάλου η “Δήμητρα”

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου Βασίλης Ασδεράκης «Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι η έμπρακτη στήριξη των τοπικών μας επιχειρήσεων και η διατήρηση της καθαριότητας του τόπου μας. Να γίνεται κι εσείς αρωγοί στη δύσκολη αυτή μας προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση σας όλα αυτά τα χρόνια»

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο