15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 07:17
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΚαλοκαιρινό σχολείο Μαθηματικών στη Λάρισα απο την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Καλοκαιρινό σχολείο Μαθηματικών στη Λάρισα απο την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Καλοκαιρινό Σχολείο Μαθηματικών  για μαθητές που τελείωσαν την Στ΄ Δημοτικού και την Α’ Γυμνασίου διοργανώνει στη Λάρισα το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Το Καλοκαιρινό Σχολείο θα διεξαχθεί  από την 1η έως την 5η Ιουλίου στο 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, με ώρες λειτουργίας από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

Το μέλη της διοίκησης του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας σημειώνουν πως στο πλαίσιο του Σχολείου θα γίνει  διδασκαλία σε θεμελιώδη και προχωρημένα μαθηματικά θέματα, όπως Άλγεβρα, Γεωμετρία, Συνδυαστική, Πιθανότητες, Θεωρία Αριθμών, Σύνθετα Προβλήματα και θέματα Μαθηματικών Διαγωνισμών. Επιπλέον, οι μαθητές θα λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως Μετεωρολογία, Ρομποτική, Λέσχη Μοντελισμού, Αστροπαρατήρηση, Ομίλος Μπριτζ, Κυνήγι Θησαυρού, Escape Room, Γεωμετρική Ζωγραφική, Επαυξημένη Πραγματικότητα και χρήση της Εικονικής Πραγματικότητας (VR).

Οι γονείς που επιθυμούν να γράψουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα πρέπει να στείλουν ένα email στο emelarissas@gmail.com, και θα λάβουν απάντηση με τις αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής (συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής, υπεύθυνης δήλωσης και καταβολής συμβολικού αντιτίμου). Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο