15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 07:17
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΛάρισα: 2ος νυχτερινός περιπατητικός αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών

Λάρισα: 2ος νυχτερινός περιπατητικός αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών

Η 26η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους.

Το ΕΣΥΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ και η Ένωση γονέων Λάρισας, συνδιοργανώνουν με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, το Mamali Trail Run και την Κοιν. Σ. Επ. «Αθλοτεχνίες», τον 2ο νυχτερινό περιπατητικό αγώνα δρόμου, κατά των ναρκωτικών.

Σύνθημα… «Αγώνας για ελεύθερη από ουσίες ζωή, η λύση είναι η πρόληψη και όχι η αποδοχή» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα των ναρκωτικών.

«Είναι ένας αγώνας 4χλμ, που έχει ένα κοινωνικό μήνυμα για τα ναρκωτικά, καθώς και τα διαχρονικά μηνύματα της άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι, του διαχρονικού αθλητισμού, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού. Είναι ένας αγώνας που γίνεται για δεύτερη φορά.

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι μια διέξοδος, ένα όχημα προσωπικής διαφυγής από την καθημερινότητα,. Για τη νεολαία είναι η μόνη της διέξοδος, από τα σημερινά της αδιέξοδα. Οι δήμοι πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν την πρωτογενή πρόληψη», όπως ανέφερε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ο κ. Ηλίας Καφφές, πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Ώρα έναρξης: 21:00

Αφετηρία & τερματισμός: Οι περιπατητικοί Αγώνες έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην Κοίτη του Πηνειού Ποταμού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ: Συμμετοχή στους Περιπατητικούς αγώνες των 4 και 8 Km επιτρέπεται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών καλό είναι να συνοδεύονται.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μητρούσιας

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο