26.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 13:16
ESPA
ΑρχικήLIFEΕλένη Μενεγάκη: Εκνευρίστηκε on air

Ελένη Μενεγάκη: Εκνευρίστηκε on air

Η Ελένη Μενεγάκη, την Πέμπτη το μεσημέρι, φάνηκε πως εκνευρίστηκε στον αέρα της εκπομπής της.

Η ζωντανή σύνδεση με τον Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη από το Λονδίνο δεν μπορούσε να γίνει και η παρουσιάστρια προσπαθούσε να επικοινωνήσει με το κοντρόλ για να μάθει αν θα προχωρήσει στο επόμενο θέμα. Ωστόσο δεν της απαντούσαν, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αντιδράσει καθώς ήταν live και περίμενε.

 

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη, είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της”

 

“Με τι θα συνεχίσουμε;” ρώτησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

“Μπορούμε να πάμε Λονδίνο; Έπεσε πάλι; Οι δικοί μας κεραυνοί το ρίχνουν ή οι δικοί τους; Γιατί κι εκεί πέρα δεν είναι καλύτερος ο καιρός” και όσο περίμενε, απάντηση δεν έπαιρνε…

“Πείτε μου όμως τι κάνω… Εικόνα έχω; Δεν απαντάει κανείς. Δεν απαντάει κανείς… Ρε παιδιά, ένας μπορεί να μου πει στον τηλεοπτικό αέρα, έχω, μπορώ να δω τον Δημήτρη; Δεν έχουμε. Εντάξει, άρα συνεχίζω”.

Λίγα λεπτά πιο μετά, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ζητά να έχει πάντα ανοιχτό το ακουστικό της ώστε να ακούει το κοντρόλ, ζήτησε να της το κλείσουν:

“Μπορώ να παρακαλέσω επάνω που έχουν διαφωνίες να πατήσουν το κουμπί να μου κλείσουν το ακουστικό; Γιατί δεν ακούω τίποτα από ό,τι λέτε, ακούω μόνο μια φασαρία στο αφτί μου. Ευχαριστώ!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: “Μη νομίζετε ότι μπαίνουμε στην εκπομπή, πατάμε ένα κουμπί και λέμε: η ζωή είναι ωραία”

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο