22.3 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 19:24
ESPA
ΑρχικήLIFEΕγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα...

Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα…

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της στο MEGA καθώς σήμερα ήταν η τελευταία της εκπομπή στο κανάλι.

Όπως ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια τελείωσε με τα καθημερινά project και εκπομπές, στις οποίες έχει δουλέψει πολύ, ωστόσο φαίνεται πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε σε μια εκπομπή που δεν θα έχει καθημερινή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: “Μου έμαθες πράγματα ακόμα και στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στη τηλεόραση”

 

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα. Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε, να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία! Να είστε καλά” είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Δείτε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο μήνυμα λίγο πριν το φινάλε της στο Mega – “Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή…”»

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο