15.7 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 07:17
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΑγώνας “Run for autism”στη Λάρισα

Αγώνας “Run for autism”στη Λάρισα

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, o Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας,  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου «RUN FOR AUTISM». 

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, ο σύλλογος ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ , ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας, η Π.Ε.Π.Φ.Α Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας. 

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά ενός μικρού λεωφορείου 9 θέσεων, που θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης ωφελούμενων των δομών του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας, (Κέντρο Ημέρας «ΧAΡΑ Ι» και Οικοτροφείο «Ελευθερία»).

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ & ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

  • Αγώνας Δρόμου Παιδιών  400 μέτρων (Γέφυρα Πηνειού- Αρχαίο Θέατρο)
  • Αγώνας Δρόμου Ανδρών –  Γυναικών  5000 μέτρων (Αρχαίο Θέατρο – κοίτη Πηνειού –  Αρχαίο Θέατρο)

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη ιστοσελίδα segas-thessalias.gr από Δευτέρα 20/3/2023 έως Παρασκευή 31/3/2023. Για τους δρομείς κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5€ ανά άτομο.  Για ομαδικές εγγραφές άνω των 20 ατόμων 4€ ανά άτομο, ομαδικές άνω των 50 ατόμων 3€. Παιδιά έως 12 ετών και ΑμεΑ δωρεάν.

Αναλυτικές πληροφορίες βρίσκονται στην προκήρυξη του αγώνα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα segas-thessalias.gr  

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο