22.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 11:12
ESPA
ΑρχικήLIFE"Ως μητέρα προσπαθώ να είμαι ήρεμη...

“Ως μητέρα προσπαθώ να είμαι ήρεμη…

Η Νεφέλη Κουρή είναι νέα, όμορφη και πολύ ταλαντούχα. Μεταξύ αυτών όμως, είναι και μανούλα.

Η ηθοποιός μιλά σε συνέντευξή της για τον ρόλο αυτόν, της μητέρας.

 

Πώς είσαι ως μητέρα;

Ως μητέρα προσπαθώ να είμαι ήρεμη και δίκαιη με το παιδί μου, προσπαθώ να μην επιβάλλω τη δικιά μου γνώμη και τα δικά μου θέλω, αλλά να είναι ελεύθερο στις επιλογές του… Δεν θα έλεγα ότι είμαι αυστηρή. Μάλλον το αντίθετο (γέλια). Μερικές φορές, όταν αρρωσταίνει ή χτυπάει στην παιδική χαρά, ίσως είμαι λίγο αγχώδης κι υπερβολική!

 

Τι εικόνες σού έρχονται στο μυαλό λέγοντας καλοκαίρι;

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι δεν είναι η αγαπημένη μου εποχή, έχω όμως πολύ καλές αναμνήσεις σαν παιδί με τις αδερφές μου στο εξοχικό μας, στον Αστακό, όπου πέρασα αξέχαστες στιγμές πραγματικής ξεγνοιασιάς και φιλίας που έχω να θυμάμαι με πολλή αγάπη.

Αυτό που μου έρχεται πιο έντονα είναι εικόνες αλλά και μυρωδιές… Η γιαγιά μου να μας φέρνει μπουγάτσα κάθε πρωί από τον φούρνο, να μας φτιάχνει καγιανά, να κόβει το καρπούζι, να · μαλώνουμε ποιος θα κάνει πρώτος ντουζ μετά τη θάλασσα… Να έχουμε την αγωνία για το τι θα βάλουμε το βράδυ στη βόλτα (γέλια).

 

Τι άλλο δεν ξέρουμε για σένα;

Πέρα από ηθοποιός έχω σπουδάσει και Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών.

Μέχρι τα 16 μου πίστευα πως θα γίνω αθλήτρια του στίβου διότι πήγαινα για πρωταθλητισμό. Είμαι η τρίτη από τις τέσσερις κόρες της οικογένειας. Δεν μου αρέσει να μαγειρεύω, δεν ξέρω να μαγειρεύω (γέλια). Μου αρέσει να πηγαίνω σινεμά μόνη μου, μου αρέσει ο χειμώνας.

Μπορώ να ζήσω μόνο με μακαρόνια και παγωτά. Μου αρέσει η νύχτα πιο πολύ από τη μέρα. Λατρεύω τον καλό καφέ. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να μου κάνεις είναι ένα βιβλίο.

 

Πηγή: Τύπος TV

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο