26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 13:15
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑUltra Pelion Trail στα μαγευτικά μονοπάτια του Πηλίου

Ultra Pelion Trail στα μαγευτικά μονοπάτια του Πηλίου [βίντεο]

Η ομάδα Ultra Pelion Trail το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου διοργανώνει αγώνες 20km και 10km με αφετηρία και τερματισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου.

Όπως τόνισε ο κ. Κώστας Τσαντός, υπεύθυνος διοργάνωσης, μετά το πλήγμα που υπέστησαν τα χωριά του Πηλίου τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κακοκαιρία Daniel και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών ελήφθη η απόφαση να γίνουν μόνο αυτοί οι δύο αγώνες, καθώς η διαδρομή του αγώνα 80km σε πολλά σημεία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, γεγονός που φέτος τουλάχιστον το καθιστά αδύνατον να πραγματοποιηθεί.

Ο κ. Κώστας Μάρος, γραμματέας της διοργάνωσης, είπε ότι φέτος συμμετέχουν 150 αθλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αλβανία, ενώ είναι μία ευκαιρία να ξαναζωντανέψει το Πήλιο και να επιστρέψει στην κανονικότητα, μετά τον Ντάνιελ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ultra Pelion Trail στα μαγευτικά μονοπάτια του Πηλίου”,”description”:”Η ομάδα Ultra Pelion Trail το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου διοργανώνει αγώνες 20km και 10km με αφετηρία και τερματισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου.\n\nΌπως τόνισε ο κ. Κώστας Τσαντός, υπεύθυνος διοργάνωσης, μετά το πλήγμα που υπέστησαν τα χωριά του Πηλίου τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κακοκαιρία Daniel και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών ελήφθη η απόφαση να γίνουν μόνο αυτοί οι δύο αγώνες, καθώς η διαδρομή του αγώνα 80km σε πολλά σημεία έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, γεγονός που φέτος τουλάχιστον το καθιστά αδύνατον να πραγματοποιηθεί.\n\nΟ κ. Κώστας Μάρος, γραμματέας της διοργάνωσης, είπε ότι φέτος συμμετέχουν 150 αθλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αλβανία, ενώ είναι μία ευκαιρία να ξαναζωντανέψει το Πήλιο και να επιστρέψει στην κανονικότητα, μετά τον Ντάνιελ.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyNC8wOS8yMi8xMS80Nl8yNF82NmYwMDM5MDY3ZTBkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M24S”,”uploadDate”:”2024-09-22T11:50:06.000Z”,”contentUrl”:”https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/7a6f03/v-d4csbz2hvc15.mp4″,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v1wlaha4e0i&playlistId=v-d4csbz2hvc15″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο