22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 21:21
ESPA
ΑρχικήLIFEΗ πρώτη αντίδραση του Χρήστου Μάστορα μετά την ακύρωση...

Η πρώτη αντίδραση του Χρήστου Μάστορα μετά την ακύρωση…

Ο Χρήστος Μάστορας ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο πλάι της Μαρινέλλας στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 25/9 στο Ηρώδειο.

Ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν θα γίνει.

Το θέμα συζητήθηκε λεπτομερώς νωρίτερα σήμερα στις πρωινές εκπομπές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για “αποκλεισμό” του τραγουδιστή από την ίδια τη Μαρινέλλα, όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη πρόβα που είχαν στο ιστορικό θέατρο.

 

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Η Μαρινέλλα έθεσε εκτός συναυλίας τον τραγουδιστή – Τι συνέβη;

 

Το περιβάλλον του τραγουδιστή επικαλέστηκε αδιαθεσία, γεγονός που λίγες ώρες μετά επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram.

“Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία” έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο