15.7 C
Almyros
25 Σεπτεμβρίου 2024 05:19
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΒόλος: Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ και την ΟΝΝΕΔ...

Βόλος: Επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ και την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας [εικόνες]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογός Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας, σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ και την ΟΝΝΕΔ ΝΔ Μαγνησίας. Η συμμετοχή των πολιτών ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της τοπικής μας κοινωνίας.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη ανιδιοτελούς αγάπης προς τον συνάνθρωπο, προσφέροντας ζωτική βοήθεια σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Δεν είναι μόνο μια προσφορά ζωής, αλλά και μια εμπειρία που προσφέρει ηθική ικανοποίηση στον αιμοδότη, καθώς συμβάλλει ενεργά στη διάσωση ανθρώπινων ζωών. Παράλληλα, είναι και μια ευεργετική διαδικασία για τον ίδιο τον αιμοδότη, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι η τακτική αιμοδοσία μπορεί να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία του ατόμου.

Στην αιμοδοσία, πλήθος πολιτών προσήλθε για να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια, βοηθώντας να εξασφαλιστεί η επάρκεια αίματος στις τράπεζες αίματος της περιοχής μας. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να διοργανώνει ανάλογες δράσεις, ευαισθητοποιώντας ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία, με την ευχή να γίνουμε ακόμα περισσότεροι και να στηρίξουμε ακόμα πιο δυναμικά το κοινωνικό σύνολο» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο