23.7 C
Almyros
13 Οκτωβρίου 2024 13:20
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ ατζέντα της Κυριακής

Η ατζέντα της Κυριακής

NATIONS LEAGUE: Γεμάτο το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων και σήμερα. Φυσικά, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, η οποία θα αρχίσει στις 21:45. Για την ίδια κατηγορία, την League B, στις 16:00 ξεκινάει το Καζακστάν – Σλοβενία και στις 19:00 το Φινλανδία – Αγγλία, που είναι το έτερο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής μας ομάδας. Την ίδια ώρα με το ματς στο Φάληρο, θα γίνει η σέντρα και στο Αυστρία – Νορβηγία. Επιπλέον, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματς από την League C. Το Αρμενία – Βόρεια Μακεδονία στις 19:00 και το Νησιά Φερόε – Λετονία στις 21:45. Δύο ματς διεξάγονται και στην League D, με το Λιχτενστάιν να φιλοξενεί το Γιβραλτάρ στις 19:00 και η Μάλτα την Μολδαβία στις 21:45.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2: Ο κύριος όγκος των αγώνων της 4ης αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα. Το πρόγραμμα ανοίγει στις 12:00 με την ΑΕΚ Β’ να υποδέχεται στο “Σεραφείδειο” την Καλαμάτα. Στις 15:00 αρχίζουν τέσσερα ματς και συγκεκριμένα τα Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Διαγόρας Ρόδου, Ηλιούπολη – Αστέρας Τρίπολης Β’, Μακεδονικός – ΠΑΣ Γιάννινα και Χανιά – Παναργειακός. Στις 16:00 θα γίνει η σέντρα στο Παναχαϊκή – Κηφισιά και το Καβάλα – Νίκη Βόλου, με τα οποία θα ολοκληρωθεί η σημερινή δράση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Γεμάτο το πρόγραμμα, αφού όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος διεξάγονται σήμερα. Η δράση ξεκινάει στις 12:00 στη Μυτιλήνη, όπου ο Αιγέας Πλωμαρίου υποδέχεται τον Πανγυθεατικό. Μία ώρα αργότερα, θα γίνει η σέντρα στη Λαμία ανάμεσα σε Αστέρα Σταυρού και ΑΕΡ Αφάντου. Στις 13:30 θα αρχίσει το ματς της Ρόδου κόντρα στην Ελλάς Σύρου. Και τα τρία αυτά παιχνίδια είναι για τον 3ο όμιλο. Στον 2ο όμιλο, ο Αστέρας Πετριτή φιλοξενεί στην Κέρκυρα τον Ατρόμητο Παλαμά. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30, ενώ στις 15:00 η Ζάκυνθος υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Την ίδια ώρα, θα γίνει η σέντρα και στο Μύκονος – Κόρινθος για τον 3ο όμιλο. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 16:00.

GBL: Συνεχίζεται σήμερα η δράση στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, με την διεξαγωγή δύο αγώνων. Η αρχή γίνεται στο Φάληρο στις 17:15, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στις 20:15, θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του “Ανδρέας Παπανδρέου” ανάμεσα σε Περιστέρι και Πανιώνιο. Τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

Α1 Γυναικών: Πλούσιο το πρόγραμμα στην πρώτη κατηγορία του μπάσκετ γυναικών, καθώς όλα τα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων”. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 14:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Το πρόγραμμα ανοίγει στις 13:00 με το Πανσερραϊκός – Αμύντας. Μισή ώρα αργότερα, αρχίζει το Εσπερίδες Καλλιθέας – Ηρακλής και το Παναθλητικός – ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στις 13:45 θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στο Αθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

ΠΟΛΟ: Δράση υπάρχει σήμερα και στην υδατοσφαίριση, καθώς πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία των ανδρών, με την διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων. Για τον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΝΟ Πατρών στις 16:00 στο “Σεράφειο”. Στο ίδιο κολυμβητήριο, στις 19:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ για τον Β’ όμιλο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Δούκα και Διομήδη Άργους, η οποία θα αρχίσει στις 15:00, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Handball Premier. Στις 16:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση μεταξύ ΓΑΣ Καματερού και ΑΕΚ, με την οποία κλείνει η 3η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών.//Ν.

The post Η ατζέντα της Κυριακής appeared first on www.ertsports.gr.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο