17.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 09:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠογέτ: «Να είμαστε πιο ψύχραιμοι με τη Γαλλία»

Πογέτ: «Να είμαστε πιο ψύχραιμοι με τη Γαλλία»

 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Λιθουανία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημιουργία ευκαιριών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ματς με τη Γαλλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ:

«Νομίζω ότι κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν έχει σημασία πόσες ευκαιρίες κάνεις, το θέμα είναι να σκοράρεις. Μερικές φορές μπορεί να έχεις την καλύτερη εμφάνιση και να μην σε δικαιώνει το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο επειδή υπήρχε μεγάλη θέληση για τη νίκη, ανοίξαμε τους χώρους μας και αυτό ήταν πρόβλημα. Δεν θέλω να το βλέπω αυτό γιατί το παιχνίδι μας βασίζεται στην οργάνωση».

Για το τι θέλει να δει από την εθνική ομάδα στο ματς με τη Γαλλία, το οποίο έχουν δουλέψει: «Δεν έχω δει τα στατιστικά. Κάναμε 60 τελικές σε αυτά τα δύο παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Λιθουανία. Δεν μπορούμε να το κάνουμε κόντρα στη Γαλλία. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Δεν πιστεύω στα στατιστικά».//

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο