13.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 05:21
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΚ. Χατζηδάκης από τη Λάρισα: «Οι Έλληνες πήραν την απόφασή τους για...

Κ. Χατζηδάκης από τη Λάρισα: «Οι Έλληνες πήραν την απόφασή τους για πρόοδο και σταθερότητα»

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αντιπρόεδρος της ΝΔ  κ. Κωστής Χατζηδάκης ήταν ο επίτιμος  προσκεκλημένος της ΔΕΕΠ της ΝΔ Λάρισας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , εκδήλωση που προσέλκυσε εκατοντάδες στελέχη του κόμματος, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φίλους της ΝΔ. Παρόντες κι οι τρεις βουλευτές του κόμματος στο Νομό κκ Χρήστος Κέλλας, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Στέλλα Μπίζιου.

«Η μόνη προοπτική να είναι η Ελλάδα προηγμένη Ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα  με το όραμα του Κων/νου Καραμανλή, είναι μία κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης και σημείωσε πως «οι Έλληνες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για συνέχεια, σταθερότητα και πρόοδο».

Όσον αφορά την πρόοδο της διαβούλευσης των κοινωνικών εταίρων για την  αύξηση του κατώτατου μισθού, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως αυτή συνεχίζεται, ωστόσο «υπάρχει εύρος  στις προτάσεις των επιμέρους ινστιτούτων».

Διευκρίνισε πως θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι δυνατότητες των επιχειρήσεων αλλά και οι απαιτήσεις των εργαζομένων. «Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι δίχως επιχειρήσεις και επιχειρήσεις δίχως εργαζόμενους» κατέληξε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι προτάσεις σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη θα κατατεθούν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο