15.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 01:22
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣυγκινητική η ανταπόκριση των Τρικαλινών για το δράμα Τούρκων και Σύριων

Συγκινητική η ανταπόκριση των Τρικαλινών για το δράμα Τούρκων και Σύριων

Μέχρι και αγορές καινούργιων προϊόντων έκαναν Τρικαλινοί, για να προσφέρουν στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Το διαπίστωσε το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου Τρικκαίων που επί 6 ημέρες εργάστηκε, συγκεντρώνοντας, τακτοποιώντας και μεταφέροντας όλο το υλικό που προσφέρθηκε.
Η απίστευτα μεγάλη προσφορά και βοήθεια των Τρικαλινών συγκεντρώθηκε μετά το σχετικό κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων και την προτροπή της ΚΕΔΕ και γέμισε ολόκληρο το ισόγειο του Κέντρου Κοινότητας.

Από την περασμένη Τετάρτη, οι Τρικαλινοί προσέφεραν κουβέρτες, μπουφάν και φαρμακευτικό υλικό για να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς. Ήταν μάλιστα τέτοια η προσφορά, που η δομή χρειάστηκε να λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο, ενώ η προσέλευση συνεχιζόταν μέχρι και σήμερα το απόγευμα, παρ’ ότι το φορτηγό έπρεπε να έχει ήδη αναχωρήσει από το πρωί. Και όχι μόνο αυτό: το ένα φορτηγό σύντομα έγιναν δύο, αμέσως τρία και εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθεί και τέταρτο.
«Είναι συγκινητική η προσφορά των Τρικαλινών για μια ακόμη φορά, είναι μοναδική η φροντίδα και η βοήθεια που οι συμπολίτες επιθυμούν να στείλουν στους σεισμοπαθείς», τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, επισημαίνοντας ότι μεταφέρει από καρδιάς, το μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους και όλες που συνέβαλαν, ώστε «να ελαφρυνθούν όσο γίνεται οι δύσκολες στιγμές των σεισμοπαθών».

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο