27.7 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 17:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓερμανία (29η αγωνιστική): Δράση για… όλες τις ορέξεις!

Γερμανία (29η αγωνιστική): Δράση για… όλες τις ορέξεις!

 

Ολοκληρώνεται σήμερα (23/04) η 29η “στροφή” του γερμανικού πρωταθλήματος με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια τόσο για τις πρώτες πέντε θέσεις της βαθμολογίας, όσο και σε αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό. 

Το πρωτάθλημα της Bundesliga συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλες τις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και η 29η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα (23/04) με τρία σπουδαία παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 16:30 με την αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τη Σάλκε, σε ένα ματς που οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικές… βλέψεις. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε… τροχιά τετράδας ή και τριάδας, ενώ οι φιλοξενούμενοι κάνουν… αγώνα δρόμου για την παραμονή τους.

Στις 18:30, η Μπάγερ Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Λειψία με τις “ασπιρίνες” να βρίσκονται στην 7η θέση με 44 βαθμούς και θέλουν το “τρίποντο”, για να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν σε ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, ενώ προέρχονται από τη σπουδαία πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Europa League επί της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, όπως και στο πρωτάθλημα βρίσκονται σε… καλό μομέντουμ. Από την άλλη μεριά, οι “ταύροι” που προέρχονται από δυο νικηφόρα αποτελέσματα, βρίσκονται στην 4η θέση με 51 βαθμούς και θέλουν να διατηρηθούν στις θέσεις για το Champions League την επερχόμενη σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλόνσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας, αντίθετα με τη Λειψία που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σίλβα (28 συμ/4 γκολ), αλλά και του τιμωρημένου Ράουμ (26 συμ/- γκολ).

Τέλος, η “αυλαία” πέφτει στις 20:30, με την Γκλάντμπαχ να φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου, με τους “πρωτευουσιάνους” να στοχεύουν στη νίκη, που θα τους φέρει κοντά στην δεύτερη Μπάγερν Μονάχου και πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, ενώ οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. //Γ.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 21 Απριλίου

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1:1

Σάββατο 22 Απριλίου

Μάιντζ – Μπάγερν Μονάχου 3:1
Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ 1:5
Χέρτα Βερολίνου 2:4
Χόφενχαϊμ – Κολωνία 1:3
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4:0

Κυριακή 23 Απριλίου

16:30 Φράιμπουργκ – Σάλκε
18:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λειψία
20:30 Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο