14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 01:37
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑσταμάτητες οι “ασπιρίνες”

Ασταμάτητες οι “ασπιρίνες”

Η ξέφρενη πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο, συνεχίζεται και η Λειψία ήταν ακόμα ένα “θύμα”, μιας και τη νίκησε με 2:0 για την 29η στροφή της Bundesliga.

Έκτη νίκη για τις “ασπιρίνες” στα τελευταία τους επτά παιχνίδια για την Bundesliga και μπορεί να παραμένουν στην 6η θέση, ωστόσο ανέβηκαν στους 47 βαθμούς και μείωσαν τη διαφορά από τη σημερινή τους αντίπαλο, η οποία είναι 5η με 51 πόντους.

Η Λεβερκούζεν προειδοποίησε στο 32’, όταν ο Ινκαπίας με μακρινό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάσβικ. Λίγο αργότερα ήρθε το 1:0. Μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων είχε ως τελικό αποδέκτη τον Χλόζεκ, με τον Τσέχο φορ να πλασάρει ιδανικά.

Μπορεί η Λειψία να είχε την κατοχή της μπάλας και να ήταν απειλητική, όμως οι παίκτες του Ρόζε ήταν ιδιαίτερα άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Έτσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία και κλείδωσαν τη νίκη. Ο Σομποζλάι υπέπεσε σε πέναλτι στο 85’ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Αμίρι εκτέλεσε από τα έντεκα βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 2:0.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 21 Απριλίου

Άουγκσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1:1

Σάββατο 22 Απριλίου

Μάιντζ – Μπάγερν Μονάχου 3:1Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ 1:5Χέρτα Βερολίνου 2:4Χόφενχαϊμ – Κολωνία 1:3Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4:0

Κυριακή 23 Απριλίου

Φράιμπουργκ – Σάλκε 4:0Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λειψία 2:020:30 Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga εδώ.//ΜΠ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο