21.5 C
Almyros
27 Σεπτεμβρίου 2024 23:22
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈδειξαν τα… δόντια τους κι ισοφάρισαν οι Νικς

Έδειξαν τα… δόντια τους κι ισοφάρισαν οι Νικς

 

Η ομάδα της Νέας Υόρκης, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζέιλεν Μπρόνσον, κατάφερε να επικρατήσει με 111-108 των Μαϊάμι Χιτ και ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών της περιφέρειας σε 1-1.

Οι Νικς, κάνοντας μία τρομερή τελευταία περίοδο, κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε ημιτελικά της περιφέρειας μετά από δέκα χρόνια. Η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζέιλεν Μπρόνσον, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους κι οδήγησε την ομάδα του στη σημαντική νίκη, που έφερε τη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ στο 1-1.

Η ομάδα της Φλόριντα, δεν είχε στη διάθεσή της τον Τζίμι Μπάτλερ, ωστόσο οι Μάρτιν, Βίνσεντ, Στράους και Αντεμπάγιο αναπλήρωναν επαρκώς το κενό του, θέλοντας να κάνουν το 2-0. Παρ’ όλα αυτά, η εκπληκτική τέταρτη περίοδος των Νικς, ήταν αρκετή για να καθαρίσει το παιχνίδι. Μετά τους 30 πόντους που πέτυχε ο Μπρόνσον, ακολούθησαν οι Ραντλ (25 πόντους) και Μπάρετ (24 πόντους). Για τους Μαϊάμι Χιτ, ο Μάρτιν πέτυχε 22 πόντους και είχε 8 ριμπάουντ, ενώ ο Βίνσεντ πέτυχε 21. Τέλος, οι Στράους και Αντεμπάγιο σημείωσαν 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο