14.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 09:22
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΚάλεσμα συστράτευσης των προοδευτικών δυνάμεων επανέλαβε από τη Λάρισα ο Γιάνης Βαρουφάκης...

Κάλεσμα συστράτευσης των προοδευτικών δυνάμεων επανέλαβε από τη Λάρισα ο Γιάνης Βαρουφάκης – Η Ηρώ Διώτη στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας

Την Ηρώ Διώτη, τον Δημήτρη Μπαμπαλή και τον Σωτήρη Λαινά που πρόσφατα ανακοίνωσαν τη συστράτευση τους με το ΜΕΡΑ 25, υποδέχθηκε σήμερα ο Γιάνης Βαρουφάκης στο πλαίσιο μιας ανοιχτής συζήτησης με μέλη και φίλους του κόμματος.

Ο γραμματέας του ΜΕΡΑ 25 επανέλαβε και σήμερα το κάλεσμα που απευθύνει εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου, για συστράτευση, σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που δεν αντέχουν πλέον την λεηλασία των πολλών από πολύ λίγους και την κατάρρρευση των δημοσίων αγαθών . Κάλεσμα και προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικά , στη βάση μιας προεκλογικής σύγκλησης για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Παράλληλα ο κ. Βαρουφάκης ανακοίνωσε πως το ΜΕΡΑ 25 θα κατέβει στις εκλογές με ισχυρά ψηφοδέλτια σε κάθε περιφερειακή ενότητα και έκανε γνωστό πως στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας θα συμμμετέχει η πρώην βουλευτής Ηρώ Διώτη.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο