27.7 C
Almyros
28 Σεπτεμβρίου 2024 13:16
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΣυνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων στον Άγιο Κωνσταντίνο

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για θέσεις στάθμευσης μονίμων κατοίκων στον Άγιο Κωνσταντίνο

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου, για την έκδοσης κάρτας μόνιμου κατοίκου και τη δυνατότητα στάθμευσης σε συγκεκριμένους δρόμους για τους μόνιμους κατοίκους.

Το μέτρο αφορά σε πρώτη φάση, την περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Νικηταρά, Σεφέρη και 23ης Οκτωβρίου. Στην προαναφερθείσα περιοχή θα έχουν δυνατότητα στάθμευσης 24ωρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οι μόνιμοι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής.

Το μέτρο στάθμευσης ΙΧ αποκλειστικά για μόνιμους κατοίκους, σταδιακά θα εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές του κεντρικού τομέα.

Οι μόνιμοι κάτοικοι των δρόμων που περικλείονται στην συγκεκριμένη περιοχή υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα εφοδιαστούν με νέες κάρτες μόνιμου κατοίκου μετά την εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στο Δήμο Λαρισαίων. H εναρξη εφαρμογής του μέτρου θα γίνει γνωστή με νέες σχετικές ανακοινώσει

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και με τη χρήση των κωδικών TAXIS, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου www.larissa.gov.gr όπου υπάρχει banner που παραπέμπει και ειδικότερα στη ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο