20.1 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 23:28
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑγγλία (36η αγωνιστική): Οι “μάχες” Ευρώπης και τα τελευταία… χαρτιά για την...

Αγγλία (36η αγωνιστική): Οι “μάχες” Ευρώπης και τα τελευταία… χαρτιά για την αποφυγή του υποβιβασμού

 

Το πρωτάθλημα της Premier League επιστρέφει στη δράση με την 36η αγωνιστική και το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/5) περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις που στρέφουν την προσοχή τους τόσο στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο και στην “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η βαθμολογία “ξεθαμπώνει” ολοένα και περισσότερο. Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια βρίσκονται στην… κόψη του ξυραφιού, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις “μάχες” που δίνουν ορισμένες ομάδες για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο (13/5), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στις 17:00 τη Γουλβς, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες και να μη δώσει άλλο δικαίωμα στη Λίβερπουλ για να την προσπεράσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Άστον Βίλα υποδέχεται την ίδια ώρα την Τότεναμ και ελπίζει για την παρουσία της στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, για το εισιτήριο του Europa Conference League. Οι “χωριάτες” βρίσκονται στου -2 από τους “γλάρους”, που έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα, αλλά παράλληλα είναι στο -3 από τα “σπιρούνια” και με ενδεχόμενη νίκη αλλάζουν τα δεδομένα στη βαθμολογία.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ υποδέχεται στις 14:30 τη Νιουκάστλ και παίζει ένα από τα τελευταία της… χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Τα “παγόνια” έχουν 30 βαθμούς, βρίσκονται στη 19η θέση και απέχουν δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, οι “καρακάξες” δεν είναι αδιάφορες, καθώς θέλουν να κάνουν βήμα για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παρουσία τους στην τετράδα της βαθμολογίας.//Τ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13 Μαΐου

14:30 Λιντς – Νιουκάστλ
17:00 Άστον Βίλα – Τότεναμ
17:00 Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ
17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς
17:00 Σαουθάμπτον – Φούλαμ
17:00 Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ

Κυριακή 14 Μαΐου

16:00 Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
16:00 Μπρέντφορντ – Μπράιτον
18:30 Άρσεναλ – Μπράιτον

Δευτέρα 15 Μαΐου 

22:00 Λέστερ – Λίβερπουλ

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο