25.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 17:30
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤα αποτελέσματα του νοτίου ομίλου Super League 2

Τα αποτελέσματα του νοτίου ομίλου Super League 2

 

Με αρκετά γκολ και θέαμα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Β’ ομίλου για την 26η αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πολύ σημαντική νίκη στην Καλαμάτα πέτυχε η Athens Kallithea, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League 2. Με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 76′, η Καλλιθέα νίκησε 1:0 τη “μαύρη θύελλα” και συνεχίζει να πιέζει την πρωτοπόρο του ομίλου Κηφισιά και να διεκδικεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Με το σημερινό “διπλό”, η ομάδα του Γιώργου Σίμου πλησίασε προσωρινά σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή και ελπίζει σε “στραβοπάτημα” της Κηφισιάς, που δοκιμάζεται τη Δευτέρα (22/05) στην Πάτρα, απέναντι στην Παναχαϊκή.

Στη μάχη της παραμονής, το Αιγάλεω χάρη σε γκολ του Μπαστιάνου στο 87′ νίκησε 3:2 εκτός έδρας την Ηλιούπολη και διατήρησε το +5 έναντι της Προοδευτικής. Οι “βυσσινί” πέρασαν εύκολα (3:0) από την Επισκοπή, αλλά το έργο τους παραμένει πολύ δύσκολο. Η ομάδα του Ρεθύμνου υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ’ εθνική, ακολουθώντας τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Ηρόδοτο, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Στα υπόλοιπα σημερινά ματς, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1:0 του ΠΑΟ Ρουφ στη Ριζούπολη, ενώ Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας ήρθαν ισόπαλοι 1:1.//Α.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του ομίλου στην 26η αγωνιστική:

Επισκοπή – Προοδευτική 0:3
Καλαμάτα – Athens Kallithea FC 0:1
Ηλιούπολη – Αιγάλεω 2:3
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟ Ρουφ 1:0
Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας 1:1

Δευτέρα 22 Μαΐου

15:15 Παναχαϊκή – Κηφισιά
16:00 Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΚ Β’

ΡΕΠΟ: Ηρόδοτος

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο