11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 04:26
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο… φως η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι

Στο… φως η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι

 

Η εταιρεία ένδυσης που αποτελεί χορηγό των “πολιτών”, παρουσίασε την εμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στοιχεία που θυμίζουν τη φανέλα του 2003 έχει η νέα εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα φορά τη σεζόν 2023-24. Αυτό συμβαίνει επειδή συμπληρώνει 20 χρόνια με έδρα το “Etihad Stadium”. Έτσι λοιπόν, πηγή έμπνευσης αποτελεί η εμφάνιση που φορούσαν τότε οι παίκτες των “πολιτών”, όταν και μπήκαν για πρώτη φορά στην τωρινή τους έδρα, αφήνοντας το “Main Road”.

«Το μπροστινό γραφικό της νέας φανέλας είναι εμπνευσμένο από τη μοναδική αρχιτεκτονική του σταδίου Έτιχαντ και συγκεκριμένα από τους τέσσερις γιγάντιους πυργίσκους που είναι ορατοί από το εξωτερικό του γηπέδου που σχηματίζουν τονικές ρίγες στη φανέλα.

Ο ταχυδρομικός κώδικας του γηπέδου εμφανίζεται στο πίσω μέρος του λαιμού για τον εορτασμό των 20 χρόνων στο νέο σπίτι της Σίτι και η φανέλα διαθέτει λευκό γιακά με λαιμόκοψη που είναι εμπνευσμένος από την πρώτη φανέλα που χρησιμοποιήθηκε στο νέο στάδιο, τη φανέλα της σεζόν 2003-04», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.//ΜΠ.

Δείτε το βίντεο:



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο