24.1 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 15:21
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΔήμος Λαρισαίων: Διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ σε 2.020 νοικοκυριά

Δήμος Λαρισαίων: Διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ σε 2.020 νοικοκυριά

Διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», θα πραγματοποιηθεί από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, αύριο, Τετάρτη 24/05, την Πέμπτη 25/05 και την Παρασκευή 26/05/2023 και ώρες 09:00-14:00, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας.

Η ενημέρωση θα γίνει με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τηλέφωνα των δικαιούχων.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι άτομα και οικογένειες, δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Στη συγκεκριμένη διανομή, για το Δήμο Λαρισαίων, ωφελούμενα είναι 2020 νοικοκυριά με σύνολο μελών 3760.Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα ακόλουθα: Eλαιόλαδο ,Αλεύρι, Ρύζι, Ζυμαρικά, Κριθαράκι, Φασόλια, Φακές, Ζάχαρη, Χυμός τομάτας, Γάλα Εβαπορέ, Βόειο κρέας, Χοιρινό κρέας, Φέτα, Γραβιέρα και 5 παιδικά: Κρέμα δημητριακών, Κρέμα Ρυζάλευρο, Γάλα σε σκόνη, Μωρομάντηλα και Βρεφικές Πάνες. Τα εν λόγω προϊόντα θα διανέμονται συσκευασμένα σε κιβώτια με ειδική σήμανση του προγράμματος.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΕΕΕ(Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα) ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης, που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο