29.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 11:22
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτα Σπάτα η Εθνική! (audio)

Στα Σπάτα η Εθνική! (audio)

 

Νέο καταφύγιο βρήκε η ταλαιπωρημένη πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς μπορεί το έπος να συνέβη το 2004, δεκαεννιά χρόνια μετά παραμένει… άστεγη στην ίδια της τη χώρα. 

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Τελευταία Σελίδα”, τα Σπάτα θα γίνουν πλέον ο νέος προορισμός των διεθνών. Το προπονητικό κέντρο των νταμπλούχων είναι στη διάθεση του Πογιέτ, μετά από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έδωσε άμεσα τη λύση.

Λύση, διότι η συμφωνία της ΕΠΟ με τις ιστορικές προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία απεδείχθη διάτρητη. Οι υπηρεσίες της ΕΠΟ αντιμετώπισαν δυσκολία το τελευταίο τρίμηνο για τις βελτιωτικές ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ώστε οι εθνικές να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί άλλη λύση.

Φορτηγά με υλικό της Ομοποσνδίας αφίχθησαν το προηγούμενο διάστημα στο χώρο, αλλά οι εργασίες δεν προχώρησαν. Τα γήπεδα ήταν γενικά σε καλή κατάσταση, όμως μια Εθνική ομάδα του 2023, δεν χρειάζεται μόνο ένα γήπεδο με χόρτο.

Έτσι, οι διεθνείς θα αρχίσουν την προετοιμασία ενόψει των δυο πρώτων αγώνων με Ιρλανδία εντός και Γαλλία εκτός (13-16/6) στα Σπάτα, ενώ θα προπονηθούν και στη Ριζούπολη και μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ο Πογιέτ θα ανακοινώσει τις κλήσεις των διεθνών τις επόμενες ημέρες, με ερωτηματικό τις κλήσεις του Αντρέα Ντόη και του Τζόλη που πήρε παιχνίδια με τη Νόριτς.//Γ.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

Μαλισιώβας-Εθνική

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο