29.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 11:30
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑMVP των τελικών της ανατολής ο Μπάτλερ

MVP των τελικών της ανατολής ο Μπάτλερ

 

Ο ηγέτης των Μαϊάμι Χιτ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της σειράς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, αν και είχε… ισχυρό ανταγωνισμό από έναν συμπαίκτη-έκπληξη που συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη πρόκριση.

Ο Τζίμι Μπάτλερ κέρδισε το βραβείο “Larry Bird Trophy” όντας ο MVP των τελικών της ανατολής, με ψήφους 5-4 σε βάρος του εξαιρετικού Κέιλεμπ Μάρτιν. Οι δύο παίκτες ήταν αυτοί που αναμφίβολα οδήγησαν την ομάδα του Ερίκ Σπόλστρα στους τελικούς του ΝΒΑ. Οι εμφανίσεις τους στα πρώτα τρία παιχνίδια της σειράς, αλλά και στο Game 7 του “TD Garden ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικές όπως αποδείχθηκε. Το όνομα του “Jimmy Buckets” σίγουρα τον βοήθησε να κερδίσει ένα βραβείο που μάλλον θα το μοιραζόταν με τον συμπαίκτη του, αν υπήρχε η δυνατότητα να… κοπεί στη μέση.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ένα επιστέγασμα της φανταστικής παρουσίας του 33χρονου στα playoffs. Στην Αμερική άπαντες τονίζουν πως ο Μπάτλερ γίνεται… άλλος παίκτης όταν πατάει παρκέ στην postseason, κάτι που απέδειξε για άλλη μια φορά, στέλνοντας το Μαϊάμι στη σειρά των τελικών απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς. Ο “Jimmy G Bucket Allen” μέτρησε 24.7 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ στα επτά παιχνίδια κόντρα στους Σέλτικς. Την ίδια στιγμή, ο Μάρτιν είχε μέσο όρο στη σειρά 19.3 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.//Α.

Οι ψήφοι των δημοσιογράφων για το βραβείο:



Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο