31.7 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 13:20
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΚαρδίτσα: Ενημερωτικό φυλλάδιο εξέδωσε το Επιμελητήριο για το θεσμικό του ρόλο και...

Καρδίτσα: Ενημερωτικό φυλλάδιο εξέδωσε το Επιμελητήριο για το θεσμικό του ρόλο και για τις παροχές στα μέλη του

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα, Τρίτη, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, από τον Πρόεδρο κ. Ζυγογιάννη και τα μέλη του ΔΣ κ. Παπαδάκο και Στεργιούλη. Στη διάρκεια αυτής παρουσιάστηκε το ενημερωτικό φυλλάδιο που εξέδωσε το Επιμελητήριο, υλοποιώντας σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου,  για τον θεσμικό του ρόλο και τις παροχές  στις επιχειρήσεις -μέλη του.

Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στο σκοπό του επιμελητηρίου, που είναι η αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Καρδίτσας, ενισχύοντας την οικονομία και την ανάπτυξη. Αναγράφονται αναλυτικά οι υπηρεσίες προς τα μέλη του, αλλά και ειδικές δραστηριότητες όπως η χρηματοδότηση επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις στη χώρα και στο εξωτερικό, η διοργάνωση εμπορικών αποστολών, οι δωρεές στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, η συνδιοργάνωση, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Καρδίτσας, και με δήμους, πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων που γίνονται στην περιοχή

Ιδιαίτερα αναφορά έγινε, στη “Λευκή Νύχτα” που συνδιοργανώνεται με τον εμπορικό σύλλογο Καρδίτσας, στο θεματικό πάρκο δεινοσαύρων που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο Παυσίλυπο, σε ενημερωτικές εκδηλώσεις και δράσεις που γίνονται για τις επιχειρήσεις, αλλά και στα όσα έπραξε το επιμελητήριο μετά το πέρασμα του “Ιανού” για τις πληγείσες επιχειρήσεις.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι ολοκληρώνεται με επιτυχία η τροποποίηση του Σχεδίου χωρικής και οικιστικής οργάνωσης ανοιχτής πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) δήμου Κάμπου, ζήτημα που ταλαιπωρούσε πολλούς επιχειρηματίες οι οποίοι δεν μπορούσαν να επεκτείνουν και να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Το φυλλάδιο θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη του, ενώ θα διανέμεται και σε εκδηλώσεις και εκθέσεις.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο