11.7 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 04:30
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓκουαρδιόλα: «Λυπάμαι πολύ για την επίθεση στον Τέιλορ»

Γκουαρδιόλα: «Λυπάμαι πολύ για την επίθεση στον Τέιλορ»

 

Ο Ισπανός προπονητής, σε δηλώσεις του, μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε ο Άγγλος διαιτητής κατά την αναχώρησή του από τη Βουδαπέστη.

Το βράδυ της Τετάρτης (31/5), η Σεβίλλη πανηγύρισε την κατάκτηση του έβδομου Europa League στην ιστορία της, ενώ η Ρόμα έμεινε με την… πίκρα. Μερίδα οπαδών των “τζιαλορόσι”, έριξε το φταίξιμο για την απώλεια του τίτλου στον διαιτητή του αγώνα.

Ο Άντονι Τέιλορ δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Ρόμα κατά την αναχώρησή του από τη Βουδαπέστη και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για αυτό, εκφράζοντας την υποστήριξή του προς τον Άγγλο διαιτητή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η επίθεση στον Τέιλορ; Είμαι πολύ στενοχωρημένος για τις εικόνες που είδα και για εκείνον. Ελπίζουμε να μην συμβεί ξανά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να μπω».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, είπε: «Ένας τελικός είναι ξεχωριστός από μόνος του. Η Γιουνάιτεντ των τελευταίων 4-6 μηνών είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Είναι η Γιουνάιτεντ, είναι γνωστή η ποιότητα των παικτών της, έχουν βελτιωθεί σε σύγκριση με την αρχή της σεζόν».//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο