20.5 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 23:31
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑSold out όλα τα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι!

Sold out όλα τα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι!

 

Η μετακίνηση του Αργεντινού σούπερ σταρ στο MLS έχει προκαλέσει ήδη πανικό για όλη τη χρονιά, καθώς όλα τα παιχνίδια του αμερικανικού συλλόγου θα είναι sold out.

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι, απορρίπτοντας την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Η μετακίνησή του στο MLS, έχει προκαλέσει πανικό στους φιλάθλους της ομάδας και όχι μόνο.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αργεντινού σούπερ σταρ, φαίνεται πως δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για… δείγμα για όλα τα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι. Οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν χρήματα στα ταμεία τους από τη μεταγραφή του Μέσι, ενώ αύξησαν και τις τιμές των εισιτηρίων. Μάλιστα, σε μερικές ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι.

Όπως αποκάλυψε ο κολλητός του Μέσι, Σέρχιο Αγκουέρο: «Ζήτησα από τον Μέσι ένα εισιτήριο για ένα παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι και μου είπε πως υπάρχει sold out. Δεν υπάρχουν εισιτήρια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει».//Τ.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο