20.5 C
Almyros
29 Σεπτεμβρίου 2024 23:35
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟι κλήσεις του Πογιέτ για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία

Οι κλήσεις του Πογιέτ για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία

 

Ανακοινώθηκαν οι 28 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα δύο πρώτα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Tην τελική επιλογή των παικτών που θα συνθέσουν την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία (16/06) και την Γαλλία (19/06) γνωστοποίησε ο Γκουστάβο Πογιέτ, με τα ονόματα των Φορτούνη και Δουβίκα να μην βρίσκονται στην λίστα.

Οι Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας είναι οι επτά παίκτες που θα προστεθούν στην προετοιμασία σε όσους συμμετέχουν ήδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα (12/06) στη Ριζούπολη για προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 18:30. Να σημειωθεί ότι η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους και το κοινό.

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο