19.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 11:29
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΗμερίδα για τον τουρισμό

Ημερίδα για τον τουρισμό

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμων της ΠΕ Λάρισας, του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, του ΣΘΕΒ και άλλων θεσμικών φορέων διοργανώνει αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου, ημερίδα με θέμα “Τουρισμός 2023′.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη συζήτηση για τις ενέργειες και δράσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη περίοδο την τρέχουσα χρονιά και την αντιμετώπιση της έλλειψης εξειδικευμένων στελεχών και προσωπικού.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει κύκλους τοποθετήσεων από διοικητικούς φορείς και οργανισμούς, από επιχειρηματικούς και εκπαιδευτικούς φορείς και ανοιχτή συζήτηση.

Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, στην διαμόρφωση των τουριστικών προϊόντων και ειδικότερα των προγραμμάτων τουρισμού, που έχουν σκοπό τη δημιουργία θετικής εμπειρίας του επισκέπτη που καταφθάνει στη Θεσσαλία.

Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Μετροπόλ

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο