14.6 C
Almyros
1 Οκτωβρίου 2024 01:36
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΠανηγυρισμοί στο εκλογικό της ΝΔ Λάρισας – Η. Σουφλιάς: Δικαιώθηκε η διακυβέρνηση...

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό της ΝΔ Λάρισας – Η. Σουφλιάς: Δικαιώθηκε η διακυβέρνηση της 4ετίας

Με πανηγυρισμούς, αναμμένους πυρσούς και τραγούδια υποδέχθηκαν οι υποστηρικτές και τα μέλη της ΝΔ Λάρισας το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Η. Σουφλιάς εμφανίστηκε με δηλώσεις του πλήρως ικανοποιημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζοντας το ως επιβράβευση του κυβερνητικού έργου της προηγούμενης τετραετίας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας αναφέρθηκε και στην αντιπολίτευση, ευχόμενος να βρει σύντομα το δρόμο της. Στην δήλωσή του ο κ. Σουφλιάς ανέφερε μεταξύ άλλων: “O Ελληνικός λαός μέσα σε ένα μήνα έδωσε ξανά σαφές μήνυμα αυτοδυναμίας και εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυρ. Μητσοτάκη. Το ερμηνεύουμε ως δικαίωση της διακυβέρνησης των τεσσάρων ετών που πέρασαν αλλά κυρίως ως εμπιστοσύνη σταθερότητας και προόδου που έχει ανάγκη η χώρα στην πορεία της στον 21ο αιώνα και στο διεθνές περιβάλλον. Περήφανοι για τη συμμετοχή μας ευχόμαστε στον ηγέτη της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, δύναμη και τον συγχαίρουμε για τη μεγαλειώδη νίκη”.

“Στους ηττημένους αυτών των εκλογών ευχόμαστε να βρουν το δρόμο τους γρήγορα γιατί οι δημοκρατίες έχουν ανάγκη όλους μας. Ως ΔΕΕΠ Λάρισας ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας που συμπορεύτηκαν, εμπιστεύτηκαν και εργάστηκαν μαζί μας ώστε και ο ν. Λάρισας να συμβάλει σ’ αυτή τη μεγαλειώδη νίκη της ΝΔ. Ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας, ευχαριστώ τα μέλη και τους εθελοντές που εργάστηκαν συστηματικά και ακούραστα δίπλα μας”.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο