22.8 C
Almyros
24 Σεπτεμβρίου 2024 19:23
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑΟι πρώτοι των πρώτων στη Μαγνησία

Οι πρώτοι των πρώτων στη Μαγνησία

Ο Απόστολος Καφίδας από το ΓΕΛ Αγριάς και η Δέσποινα Χατζηγεωργίου από το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων στη Μαγνησία και πλέον αναμένουν την εισαγωγή τους στις σχολές των Πανεπιστημίων που έχουν θέσει ως στόχο.

Ειδικότερα ο Απ. Καφίδας συγκέντρωσε 19520 μόρια γράφοντας 20 στη Φυσική, 20 στη Χημεία, 19.2 στη Βιολογία και 18,4 στην Έκθεση. Έχει θέση ως στόχο την Ιατρικής Σχολή. Δηλώνει ικανοποιημένο από τη μεγάλη αυτή διάκριση και χαρούμενος που θα έχει τη δυνατότητα να φοιτήσει στη σχολή της επιλογής του. Ανέφερε ότι είχε μεγάλη στήριξη από την οικογένειά του και το διάβασμά του ήταν μεν επισταμένο αλλά δεν παρέλειπε να χαλαρώνει και να περνά όμορφα με τους φίλους του.

Η Δέσποινα Χατζηγεωργίου συγκέντρωσε 19760 μόρια γράφοντας 20 στα Μαθηματικά, 20 στην Ηλεκτρολογία, 19,9 στις Ηλεκτρικές Μηχανές και 18,9 στην Έκθεση. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη και χαρούμενη με το αποτέλεσμα και τόνισε ότι στόχος της είναι είτε οι Στρατιωτικές Σχολές, είτε η Πολεμική Αεροπορία, είτε οι Πολυτεχνικές Σχολές.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο