15.9 C
Almyros
30 Σεπτεμβρίου 2024 23:24
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΕξεταστικό Κέντρο Πανελλαδικών Εξετάσεων το γυμναστήριο του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας

Εξεταστικό Κέντρο Πανελλαδικών Εξετάσεων το γυμναστήριο του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας

Τα εύσημα στους μαθητές για για τις πολύ καλές επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εξέφρασε η διευθύντρια του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, Βασιλική Ψαριανού, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας.

“Είμαστε χαρούμενοι που είδαμε και φέτος πολλούς από τους μαθητές μας να έχουν πολύ καλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που φαίνεται ότι κάνουν καλή δουλειά στα δημόσια σχολεία”, είπε η κα. Ψαριανού η οποία σημείωσε ότι και φέτος το 7ο ΕΠΑΛ είχε αρκετούς μαθητές μεταξύ αυτών που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές.

Η διευθύντρια του 7ου ΕΠΑΛ στάθηκε και στο γεγονός ότι το αναμορφωμένο και ανακαινισμένο γυμναστήριο του σχολείου αποτέλεσε και φέτος Εξεταστικό Κέντρο των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα μαθήματα ειδικού σκοπού(μαθήματα μουσικής).

“Στην περίοδο της πανδημίας, μαθητές και εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν και μπόρεσαν να αναμορφώσουν το κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, το οποίο επελέγη από το Υπουργείο Παιδείας ως εξεταστικό κέντρο για τα μαθήματα της μουσικής. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους υποψηφίους από τη Θεσσαλία να μην πάνε σε εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό τιμά το σχολείο μας και όλους αυτούς που εργάστηκαν εθελοντικά για το μετατρέψουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς”.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο