14.7 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 09:24
ESPA
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΙΑΓια Ιανουάριο του 2024 αναβλήθηκε η δίκη του επικεφαλής της “ΛΑ.ΣΥ.” Θεσσαλίας

Για Ιανουάριο του 2024 αναβλήθηκε η δίκη του επικεφαλής της “ΛΑ.ΣΥ.” Θεσσαλίας

Αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου του 2024 η δίκη του επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας κ. Τ. Τσιαπλέ μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον η περιφερειακή σύμβουλος, μέλος του κόμματος “Ελληνες” κ. Μ. Μπίλλη. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας μέλη του ΚΚΕ, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον επικεφαλής της “ΛΑ.ΣΥ.” Θεσσαλίας.

Η μήνυση κατά του κ. Τσιαπλέ, υπεβλήθη μετά τη διαδικτυακή συνεδρίαση του περιφεριακού συμβουλίου Θεσσαλίας στις 19 Μαϊυ του 2021, όπου ο επικεφαλής της “ΛΑ.ΣΥ.” αποκάλεσε την κ. Μπίλλη “ναζίστρια”. Από την πλευρά των στελεχών του ΚΚΕ που πραγματοποίησαν τη διαμαρτυρία, το μέλος του Τομεακού Γραφείου της Λάρισας κ. Α. Τριγάζης, εξέφρασε με δηλώσεις του τη συμπαράσταση στον επικεφαλής της “ΛΑ.ΣΥ.” Θεσσαλίας κάνοντας λόγο για προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής αντιπαράθεσης στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η δίκη αναβλήθηκε για τον Ιανουαρίου του 2024, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας ο τότε πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Β. Πινακάς.

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο