22.3 C
Almyros
2 Οκτωβρίου 2024 12:27
ESPA
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑA. Μπέος: “Ας επιβεβαιώσουν δημόσια ότι έκαναν τις δήθεν δηλώσεις ευθυνών...

A. Μπέος: “Ας επιβεβαιώσουν δημόσια ότι έκαναν τις δήθεν δηλώσεις ευθυνών για τις πυρκαγιές οι πυροσβεστικές υπηρεσίες”

Ανταπάντηση στα περί ευθύνης της δημοτικής αρχής στη διαχείριση της μεγάλης φονικής πυρκαγιάς, που έπληξε την Μαγνησία πριν λίγες ημέρες, τμήμα της οποίας εξελίχθηκε στα διοικητικά όρια του δήμου Βόλου, δίνει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου στις δημόσιες δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου Ν. Παπαπέτρου, μετά την επίσκεψη του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου.

Το κείμενο της ανταπάντησης

“Σε νέες απαράδεκτες και εκτός κάθε πλαισίου ηθικής καταφεύγει ο υποψήφιος που τον περιφέρουν δεξιά κι αριστερά μήπως και πάρει μια έστω μυρωδιά από τα προβλήματα των πολιτών και της πόλης. Αυτή τη φορά, αναδεικνυόμενος σε επιστήμονα τους ψεύδους και της λάσπης, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και αμέσως μετά ο ίδιος μετέφερε ως δήθεν δηλώσεις στελεχών της τοπικής υπηρεσίας που ουδέποτε έγιναν και με τις οποίες τάχα εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την έλλειψη ενδιαφέροντος και συνεργασίας από τον Δήμο Βόλου, με αφορμή μάλιστα την τελευταία πυρκαγιά. Η ακρίβεια των δήθεν δηλώσεων δεν επιβεβαιώνονται από όσους φέρονται να τις έκαναν. Αν όντως τις αποδέχονται ας το δηλώσουν οι ίδιοι δημόσια. Αντίθετα εμείς κρατούμε και σημειώνουμε ότι Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας, με δημόσια ανακοίνωση της ( της 5ης Αυγούστου 2013) ευχαρίστησε και τον Δήμο Βόλου για τη συνεργασία και τη στήριξη στις δύσκολες ώρες της πυρκαγιάς. Σε ό,τι αφορά τον ενδιαφέρον του ίδιου του Δημάρχου μας, κ. Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής Αρχής δεν εξαντλείται σε κοινωνικές επαφές και προεκλογικές, τύπου μπουλουκιού, επισκέψεις, αλλά εκδηλώνεται μεθοδικά και με στόχο την ουσία και όχι τις πρόσκαιρες εντυπώσεις.

Απλώς παραθέτουμε την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση νέου κτηρίου που θα στεγάσει την ΠΥΒ ( 142/2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου) τις αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου με τους κατά καιρούς αρμόδιους υπουργούς Πολιτικής Προστασίας ( Χαρδαλιάς, Στυλιανίδης) με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος ( παραθέτουμε και φωτογραφικό υλικό) και τη σωρεία εγγράφων με την ηγεσία του Σώματος, αλλά κυρίως προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, κ Κυρ. Μητσοτάκη (αριθμός πρωτοκόλλου: 19 212 – 15/3 2023)  και τον αρμόδιο Υπουργό Χρ. Στυλιανίδη ( αριθμός πρωτοκόλλου: 17 116 – 08/3 2023) με το συγκεκριμένο αίτημα μεταστέγασης. Για άλλη μια φορά ο εκλεκτός του « σκοτινισμού» αποδεικνύεται ανίκανος να ασχοληθεί με τα ουσιώδη προβλήματα της κοινωνίας και επιδίδεται σε ψευδή, συκοφαντίες και απειλές,  ξεπερνώντας τα όρια του γραφικού. Αν νομίζει ότι έτσι θα ξεγελάσει τον κόσμο είναι βαθιά νυχτωμένος. Την απάντηση θα την πάρει στις 8 Οκτωβρίου

www.ertnews.gr

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο