26.2 C
Almyros
23 Σεπτεμβρίου 2024 13:23
ESPA
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΉττα για τους Παίδες επί Αυστριακού εδάφους

Ήττα για τους Παίδες επί Αυστριακού εδάφους

 

Συνεχίζει κανονικά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παίδων για τα προκριματικά του EURO 2024 και στο πλαίσιο αυτής η ”γαλανόλευκη” αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας.

Η Εθνική ομάδα Παίδων βρίσκεται στον 11ο όμιλο ενόψει των προκριματικών αγώνων για το EURO 2024, για μία θέση στα τελικά της διοργάνωσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει αρχικά στις 25 Οκτωβρίου την Βόρεια Ιρλανδία σε εκτός έδρας αναμέτρηση, ενώ μετέπειτα θα υποδεχτεί τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες του Αγίου Μαρίνου (28/10) και της Ιταλίας (31/10).

Σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 (Ιταλία 25-31 Οκτωβρίου), η Εθνική Κ17 ηττήθηκε 1-0 στην πόλη Πίχρα, στην Αυστρία. Το γκολ του Σοργκ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να χαρίσει την λύση στους οικοδεσπότες, ενώ οι δύο ομάδες θα δώσουν και δεύτερο φιλικό, ξανά επί αυστριακού εδάφους, στις 10/09 (12:30).

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Μπελέρης, Σαλανιάκου, Ντούνγκα, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Κτενάς, Παπανικόπουλος, Κωστούλας, Μύθου, Μαρκόπουλος.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Δαρβίρας, Ντάνι, Καρκατσάλης, Μπόκος, Ζουριδάκης, Φίλης, Τσίγκας, Τσίτσιλας.

Περισσότερα Εδω!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο