20.7 C
Almyros
22 Σεπτεμβρίου 2024 19:21
ESPA
ΑρχικήΑΛΜΥΡΟΣΠεριστατικό μπούλινγκ στον Αλμυρό Προκαταρκτική εξέταση ζητήθηκε από την Εισαγγελία

Περιστατικό μπούλινγκ στον Αλμυρό Προκαταρκτική εξέταση ζητήθηκε από την Εισαγγελία

Νέο περιστατικό  bullying στον Αλμυρό Βόλου. Οι γονείς του θύματος κατέθεσαν μήνυση. Παρέμβαση Εισαγγελέα για το αποτρόπαιο περιστατικό που συνέβηκε στις 14 Φεβρουαρίου όπου μαθητής που ανήκει σε σχολική συμμορία έδειρε και έγδυσε συμμαθητή του . Συμφώνα με το ρεπορτάζ ο μαθητής της γ γυμνασίου άφησε γυμνό από την μέση και κάτω έναν 13 χρόνο για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές του και όταν απαιτήθηκαν εξηγήσεις είπε ότι το έκανε για πλάκα.

Ο Διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του μαθητή κατέθεσαν μήνυση ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Εισαγγελίας. Στον μαθητή δόθηκε διήμερη αποβολή.

Οι γονείς του μαθητή  απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου και όπως δήλωσαν στην Εισαγγελία είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ‘ένδικα  μέσα, ”ώστε να τιμωρεί ο  μαθητής που προκάλεσε αυτό το  αποτρόπαιο περιστατικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο γυμνασιόπαιδα διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια, για να ακολουθήσει η απόλυτη εκτροπή.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε προκαταρκτική για να διερευνηθούν τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της έργω εξύβρισης.

Από την Εισαγγελία δόθηκε  σχετική εντολή για να διευκρινιστεί  τι συνέβηκε με το παιδί που δέχτηκε την επίθεση και έμεινε μισόγυμνο ενώ μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου, θύμα της συμμορίας του σχολείου έπεσε για μια ακόμη φορά ένα παιδί που το ενέπλεξαν σε κλοπές πριν λίγους μήνες.

Ο «αρχηγός» της συμμορίας του έσπασε για πλάκα τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο